Şova despre hotelurile Societăţii Feroviare de Turism: Întrebăm Parchetul. Complexul Snagov, la RAPPS

Postat la 08 aprilie 2014 39 afişări

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, spune că se va adresa Parchetului în legătură cu soarta hotelurilor Societăţii Feroviare de Turism (SFT), aflată în insolvenţă, dar că intenţionează trecerea complexului turistic Snagov la RAPPS întrucât CFR nu se ocupă cu turismul.

Şova despre hotelurile Societăţii Feroviare de Turism: Întrebăm Parchetul. Complexul Snagov, la RAPPS

 "Cred că o să întrebăm Parchetul ce facem, mai ales cu hotelul Astoria. (…) Complexul turistic de la Snagov vrem să-l trecem la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat. CFR nu se ocupă cu turismul", a declarat ministrul Transporturilor, răspunzând unei întrebări.

Ministerul Transporturilor a anunţat în ianuarie 2013 că instanţa a admis intrarea în insolvenţă a Societăţii Feroviare de Turism SFT-CFR, prin reorganizare judiciară, compania având datorii de peste 7 milioane de lei şi creanţe litigioase de recuperat, de 10 milioane de lei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-despre-hotelurile-societatii-feroviare-de-turism-intrebam-parchetul-complexul-snagov-la-rapps-12430604
12430604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.