Guvernul se va reuni în şedinţă specială pe tema Acordului de Parteneriat 2014-2020

Postat la 15 ianuarie 2014 37 afişări

Guvernul se va reuni, săptămâna viitoare, în şedinţă specială pe tema Acordului de Parteneriat care stabileşte modul de atragere de fonduri europene în perioada 2014-2020, a anunţat premierul Victor Ponta.

Guvernul se va reuni în şedinţă specială pe tema Acordului de Parteneriat 2014-2020

 El a cerut miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Cabinetului, "atenţie maximă" pe finalizarea programelor din 2007-2013 şi întocmirea Acordului de Parteneriat.

"De altfel, săptămâna viitoare vreau, cu toţi miniştrii care aveţi atribuţii în domeniul gestionării fondurilor europene, să facem o şedinţă specială pentru 2014-2020. Domnule Teodorovici, să nu obosiţi să explicaţi chiar şi domnului Nazare că nu ne-a respins nimeni Acordul de Parteneriat, pentru simplul motiv că nu l-am trimis, cum nu l-a trimis, de fapt, nimeni din Europa. În decembrie abia au ieşit ghidurile. Deci, era greu să ne fie respins ceva ce nu am trimis, dar, atunci când îl vom trimite, trebuie să fie bun şi, pentru asta, consultare continuă şi cu ministerele de linie, şi cu partenerii europeni, Comisia Europeană, în aşa fel încât Acordul să fie foarte bun", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/guvernul-se-va-reuni-in-sedinta-speciala-pe-tema-acordului-de-parteneriat-2014-2020-11907718
11907718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.