Sute de analize medicale pentru HIV, falsificate la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu

Postat la 15 ianuarie 2014 50 afişări

Analizele medicale pentru depistarea HIV au fost falsificate în cazul a sute de persoane, la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, managerul unităţii, Claudia Manu, spunând că analizele au fost semnate de un singur medic, respectiv şeful laboratorului, pe numele căruia va fi făcută plângere penală.

Sute de analize medicale pentru HIV, falsificate la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu

 Managerul Spitalului Judeţean din Târgu Jiu a spus că este vorba despre analize medicale făcute de sute de persoane, analize care erau necesare pentru obţinerea anumitor documente.

Claudia Manu a spus că la preluarea funcţiei de manager, la sfârşitul anului trecut, a solicitat o anchetă privind analizele medicale făcute în lunile septembrie, octombrie, noiembrie 2013, concluziile verificărilor fiind că sute de analize medicale pentru HIV au fost falsificate.

Conform sursei citate, analizele medicale au fost avizate de un singur medic, respectiv şeful laboratorului de analize, Adrian Udriştoiu, care este în concediu medical de săptămâna trecută.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sute-de-analize-medicale-pentru-hiv-falsificate-la-spitalul-judetean-din-targu-jiu-11907669
11907669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.