GUVERNUL RETRAGE ORDONANŢA 13. Grindeanu: Nu vreau să dezbinăm România

Postat la 04 februarie 2017 495 afişări

Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

GUVERNUL RETRAGE ORDONANŢA 13. Grindeanu: Nu vreau să dezbinăm România

Cu 20 de minunte înainte ca premierul Sorin Grindeanu să facă declaraţii la Guvern, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că s-a decis retragerea ordonanţei de modificare a codurilor penale. „Ordonanţa este constituţională, nu este dată cu dedicaţie. Avem o responsabilitate, românii ne-au încredintat conducerea acestei ţări. Românul are o vorbă: înţeleptul cedează. Am luat decizia de a retrage ordonanţa”, a spus Tăriceanu. Premierul Sorin Grindeanu face declaraţii de presă în această seară, la 20.20, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că Guvernul ar putea abroga ordonanţa de modificare a codurilor penale. Declaraţiile vind după ce liderii coaliţiei PSD-ALDE au avut o şedinţă de urgenţă pe această temă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.