Guvernul pregateste creditul "Primul termopan"

Postat la 27 aprilie 2010 10 afişări

Proprietarii de locuinte si-ar putea izola termic casele cu credite in lei garantate de stat, fara avans, cu dobanda compusa din rata interbancara ROBOR la 6 luni (in prezent 5,7%) plus o marja de 0,5%, adica pana in 7% pe an, si in valoare de pana la 1.500 de euro pe camera de apartament, respectiv 5.000 de euro pe casa.

Proiectul a fost discutat cu bancherii la Ministerul Finantelor impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, fiind lansat in procedura de urgenta.

Pentru a incuraja reabilitarea termica prin credit, statul intentioneaza sa le acorde proprietarilor o reducere de 75% a impozitului anual pe locuinta pe perioada derularii imprumutului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
Primul termopan,
ROBOR,
locuinte
/actualitate/guvernul-pregateste-creditul-primul-termopan-6067015
6067015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.