Grupul Reynaers achiziţionează Forster Profilsysteme

Autor: Florin Casota Postat la 21 decembrie 2017 76 afişări

Grupul Reynaers anunţă achiziţia Forster Profilsysteme de la grupul Arbonia. Forster Profilsysteme este dezvoltator şi producător elveţian de profile din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade.

Grupul Reynaers achiziţionează Forster Profilsysteme

Această achiziţie este rezultatul unei decizii strategice de consolidare a poziţiei de lider pe piaţă, atât pentru Grupul Reynaers, cât şi pentru Forster ca furnizori de soluţii din aluminiu respectiv oţel pentru domeniul construcţiilor. Forster Profilsysteme şi Reynaers Aluminium vor continua să funcţioneze independent - livrând produse şi servicii pe pieţele proprii - ca două companii separate sub umbrela Grupului Reynaers.

Înfiinţată în 1874, Forster Profilsysteme este specializată în dezvoltarea, producţia şi comercializarea de sisteme din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade. Profilele sunt furnizate clienţilor din întreaga lume din centrul de producţie de 14.000 m² situat în Arbon, Elveţia. Grupul Forster are un număr total de 210 angajaţi în sediul central din Elveţia şi reprezentanţele regionale din 11 ţări.

„Poziţia de lider a Forster în dezvoltarea şi producţia de sisteme din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate este completată perfect de rolul de lider al Grupului Reynaers ca furnizor de soluţii din aluminiu.", a declarat Martine Reynaers, CEO al Grupului Reynaers.

„Odată cu adăugarea Forster în portofoliul nostru, vom putea satisface toate cerinţele actuale şi viitoare pentru soluţii de oţel şi aluminiu de înaltă calitate, realizate cu atenţie la siguranţă şi design. Sunt încrezătoare că unindu-ne forţele ne vom întări scopul comun de a avea o creştere durabilă pentru angajaţiii, clienţii şi partenerii noştri.", a continuat Martine Reynaers, CEO al Grupului Reynaers.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.