Grupul Lagardere vinde posturile de radio europene, inclusiv din România, pentru 73 milioane de euro

Postat la 17 aprilie 2018 58 afişări

Grupul francez Lagardere a anunţat, marţi, că vinde posturile sale de radio din Cehia, Polonia, Slovacia şi România pentru suma de 73 de milioane de euro, aceasta fiind o primă etapă a procesului de reorganizare a diviziei media Lagardere Active, făcut public în luna martie, transmite AFP.

Grupul Lagardere vinde posturile de radio europene, inclusiv din România, pentru 73 milioane de euro

Posturile de radio, care au obţinut o cifră de afaceri de aproximativ 56 de milioane de euro în 2017, sunt cumpărate de grupul Czech Media Invest, lider pe piaţa media din Cehia, potrivit comunicatului transmis de Lagardere.

"Operaţiunea este prima dintr-o serie de cedări de active viitoare ale Lagardère Active, în cadrul procesului de reorganizare strategică anunţat de Arnaud Lagardère pe 8 martie 2018", se precizează în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.