Google lanzeaza serviciul Navigare cu Harti pentru smartphoneuri cu Android si GPS

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 27 iunie 2011 26 afişări

Google a lansat pe piata locala a aplicatiei Navigare cu harti, care poate fi folosita gratuit de posesorii de telefoane mobile inteligente cu sistem de operare Android si GPS, a anuntat Dan Bulucea, directorul general al biroului local al Google.

"Lansarea acestui serviciu vine ca raspuns la utilizarea in crestere a hartilor Google in România si a smartphone-urilor cu Android. Navigarea cu Harti Google este o aplicatie gratuita ce pune in valoare conexiunea la Internet a telefonului, pentru o ghidare simpla, cu acces la cea mai recenta versiune a hartilor, cu diverse moduri de vizualizare si care functioneaza pe orice telefon cu Android si GPS", a spus Dan Bulucea.

Navigarea foloseste conexiunea de internet a telefonului mobil pentru a furniza cele mai recente harti sau informatii despre diferite obiective, cum ar fi companii, restaurante sau cafenele, dar aplicatia poate totodata sa redea anumite harti folosite mai des si fara conexiune la internet, acestea fiind stocate in memoria telefonului.

Utilizatorii nu trebuie sa achizitioneze sau sa actualizeze hartile, deoarece au acces la cea mai recenta versiune a hartilor Google si au posibilitatea sa vizualizeze in diferite modalitati ruta, atât de la nivel stradal, cât si din aer.

Romania este una dintre cele 20 de tari in care acest serviciu a fost lansat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Android,
GPS,
Google,
Navigare cu Harti
/actualitate/google-lanzeaza-serviciul-navigare-cu-harti-pentru-smartphoneuri-cu-android-si-gps-8394326
8394326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.