Ghici unde mergem la cumparaturi

Postat la 30 martie 2006 24 afişări

Piata romaneasca a distributiei continua sa ramana atractiva pentru grupurile straine. Compania Plus Discount, membra a grupului german de distributie Tengelmann, urmeaza sa deschida in primavara viitoare, in Bucuresti si alte cateva orase mari, primele 15-20 de supermarketuri cu discount, dintr-un total programat de 120 de magazine.

Piata romaneasca a distributiei continua sa ramana atractiva pentru grupurile straine.  Compania Plus Discount, membra a grupului german de distributie Tengelmann, urmeaza sa deschida in primavara viitoare, in Bucuresti si alte cateva orase mari, primele 15-20 de supermarketuri cu discount, dintr-un total programat de 120 de magazine. Valoarea totala a investitiilor alocate acestui proiect se ridica la 200 de milioane de euro. 

In acelasi timp, francezii de la Carrefour se extind in provincie, cu al patrulea complex comercial pe care il deschid in Romania, dupa cele trei din Bucuresti. Este vorba de un magazin deschis la Brasov, cu o investitie de 20 de milioane de euro. 

La randul sau, compania Metro Cash & Carry, parte a grupului german Metro, a anuntat deschiderea unui nou supermarket - al doilea din Brasov si al 20-lea din Romania, cu o investitie de peste 15 milioane de euro. Metro opereaza in Romania 19 supermarketuri, din care patru in Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/ghici-unde-mergem-la-cumparaturi-2510820
2510820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.