Gerul românesc strică autobuzele turceşti cumpărate de Primăria Capitalei

Postat la 02 decembrie 2018 105 afişări

Noile autobuze turceşti, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din ţară. În spaţiul public au apărut, sâmbătă, imagini cu un autobuz nou în trafic la care se intervine cu o echipă de mecanici, iar surse STB confirmă, pentru MEDIAFAX, că autobuzului „i-a sărit siguranţa generală de la frig”.

Gerul românesc strică autobuzele turceşti cumpărate de Primăria Capitalei

UPDATE. STB: Toate cele 30 de autobuze noi sunt în traseu şi sunt funcţionale. A fost un singur incident

STB precizează că toate cele 30 de autobuze noi sunt funcţionale şi în traseu începând din 1 decembrie, subliniind că a fost înregistrat un singur incident, când s-a ars siguranţa unui autobuz, iar problemele privind frigul din habitaclu sunt din cauza şoferilor care nu cunosc setările.

 

„Toate cele 30 de autobuze noi sunt în traseu şi sunt funcţionale. Începând de astăzi, primele 30 de autobuze noi, achiziţionate de Primăria Capitalei, au intrat pe 5 trasee de transport în comun. Autobuzele circulă pe liniile 302 (cele de 10 metri lungime), 336 şi 601 (cele de 12 metri lungime) şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă (autobuze articulate, cu lungime de 18 metri)”, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB, fost RATB), printr-un comunicat de presă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.