Gerard Depardieu va produce vodcă bio în Rusia

Autor: Dorin Oancea Postat la 15 iulie 2014 82 afişări

După ce a primit cetăţenia rusă anul trecut, actorul Gerard Depardieu a anunţat că va produce propria sa marcă de vodcă. Actorul francez, aflat în vizită în oraşul Saratov, în regiunea Volga, a precizat că băutura va fi produsă din materie primă pură din punct de vedere ecologic şi cu apă de izvor. Depardieu vrea să mai producă în Rusia o linie de ustensile de bucătărie şi să deschidă un lanţ de restaurante cu numele "Gerard".

Depardieu este considerat a fi un ins fidel Kremlinului şi a obţinut la începutul lui 2013 paşaportul rusesc şi o reşedinţă în oraşul Saransk. Un centru cultural cu numele său va fi inaugurat în oraş, într-un fost cinematograf. Acolo vor putea fi văzute filme ruseşti şi străine, dar nu filme americane.

Depardieu este în plină extindere a afacerilor: în martie, la doar câteva zile după anexarea peninsulei Crimeea, el a lansat o marcă de ceasuri de lux sub sloganul "Mândru să fiu rus" şi a pozat îmbrăcat într-o haină cu stema rusă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
gerard depardieu,
actor,
marca,
nume,
anunt,
apa,
bautura
/actualitate/gerard-depardieu-va-produce-vodca-bio-in-rusia-12935711
12935711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.