EBay s-a aliat cu casa Sotheby's pentru organizarea unor licitaţii de artă pe internet

Postat la 15 iulie 2014 20 afişări

Gigantul american din domeniul distribuţiei online eBay şi prestigioasa casă Sotheby's au anunţat luni un parteneriat în virtutea căruia cele două companii vor colabora pentru a organiza împreună licitaţii de artă pe internet.

EBay s-a aliat cu casa Sotheby's pentru organizarea unor licitaţii de artă pe internet

 Cele două companii vor organiza aceste şedinţe de licitaţii la sediul din New York al casei Sotheby's. Acestea vor fi difuzate pe un portal specializat, pe care eBay îl va încorpora pe site-ul său în viitorul apropiat. Pe noul portal utilizatorii vor putea să liciteze în timp real de oriunde din lume, precizează un comunicat comun emis de eBay şi Sotheby's.

Pe termen lung, parteneriatul va putea fi extins şi pentru alte licitaţii pe care casa Sotheby's le organizează pe plan mondial.

Cele două companii văd un potenţial deosebit în licitaţiile care pun în vânzare bijuterii, ceasuri, tipărituri, vinuri, fotografii şi obiecte de design din secolul al XX-lea.

Bruno Vinciguerra, director de exploatare la casa Sotheby's, evocă în acelaşi comunicat "o mare oportunitate, prin intermediul acestui parteneriat, pentru a face ca arta să devină cu adevărat mai accesibilă pentru un număr mai mare de colecţionari".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ebay-s-a-aliat-cu-casa-sotheby-s-pentru-organizarea-unor-licitatii-de-arta-pe-internet-12934978
12934978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.