Ponta spune că CAS vor fi reduse cel mai târziu la 1 ianuarie dacă Băsescu atacă proiectul la CC

Postat la 15 iulie 2014 31 afişări

Contribuţiile de asigurări sociale vor fi reduse la angajator cel mai târziu la 1 ianuarie dacă preşedintele Traian Băsescu atacă proiectul de lege la Curtea Constituţională, estimează premierul Victor Ponta.

Ponta spune că CAS vor fi reduse cel mai târziu la 1 ianuarie dacă Băsescu atacă proiectul la CC

 "Pe mine mă interesează un singur lucru, ca de la 1 octombrie, sau eventual, dacă domnia sa atacă la Curtea Constituţională, de la 1 ianuarie cel mai târziu, să avem reducerea fiscalităţii muncii", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că preşedintele fie va retrimite proiectul în Parlament, unde va fi din nou votat în luna septembrie, fie va sesiza Curtea Constituţională, caz în care preşedintele trebuie întrebat dacă reducerea CAS va mai fi aplicată din octombrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-spune-ca-cas-vor-fi-reduse-cel-mai-tarziu-la-1-ianuarie-daca-basescu-ataca-proiectul-la-cc-12935534
12935534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.