George Simion: S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale şi neconstituţionale din 9 iunie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 martie 2024 37 afişări

S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale şi neconstituţionale din 9 iunie, spune liderul AUR, George Simion. El afirmă că va propune şi altor forţe politice boicotarea alegerilor. Simion pledează pentru alegerea primarilor în două tururi.

George Simion: S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale şi neconstituţionale din 9 iunie

„Statul este capturat având în vedere că proiectul de lege depus de AUR şi anunţat de doamna secretar al Camerei, Geanina Şerban, nu are şanse de a fi adoptat în această legislatură în care Consilii Judeţene, primării, justiţie, servicii de informaţii, CCR, Avocatul Poporului, toate sunt sub controlul <Partidului Comasat>, luăm în calcul şi vom propune şi altor forţe politice să boicotăm alegerile locale, într-o formă sau alta. Pentru că, fără alegeri în două tururi, de fapt, nu există speranţe la a câştiga democratic o primărie, având în vedere felul în care, de la Alfred Simonis, la toţi ceilalţi baroni PSD, primarii sunt cumpăraţi la bucată”, spune George Simion.

Preşedintele AUR apreciază că „nu trăim într-o democraţie în momentul acesta”.

„Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea. Chiar aşa, să avem o legislaţie electorală şi să nu se ţină cont nici de Comisia de la Veneţia, nici de orice altă normă de bun simţ? S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale şi neconstituţionale din 9 iunie”, a mai spus George Simion.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simion,
alegeri,

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.