GCS: 7.385 de persoane nu au respectat restricţiile de circulaţie, în ultimele 24 de ore

Postat la 02 aprilie 2020 145 afişări

GCS: 7.385 de persoane nu au respectat restricţiile de circulaţie, în ultimele 24 de ore

 Un număr de 7.385 de persoane nu au respectat restricţiile de circulaţie, impuse de starea de urgenţă, în ultimele 24 de ore, transmite, joi, Grupul de Comunicare Strategică. Până în prezent, au fost deschis 271 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 271 de dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal”, arată GCS.

Totodată, în ultimele 24 de ore, Poliţia şi Jandarmeria au aplicat, 555 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.

„Poliţiştii au depistat, în acelaşi interval de 24 de ore, 7.385 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.585.135 de lei”, arată sursa citată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
lipsa,
respect,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.