Garanti taie 0,3 puncte din dobânzile la depozitele în euro, până la maxim 2,65% pe an

Autor: Ciprian Botea Postat la 21 februarie 2013 8 afişări

Garanti, o bancă de talie medie controlată de unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Turcia, a redus cu 0,3 puncte procentuale dobânda la depozitele în euro ale clienţilor persoane fizice, până la maxim 2,65% pe an.

Garanti, o bancă de talie medie controlată de unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Turcia, a redus cu 0,3 puncte procentuale dobânda la depozitele în euro ale clienţilor persoane fizice, până la maxim 2,65% pe an. Clienţii care constituie depozite prin internet banking primesc însă în continuare un bonus de dobândă de 0,15% faţă de nivelul standard. Cea mai mică dobândă, de 2,4% pe an, este acordată pentru sumele depuse pe o lună în timp ce scadenţele de 3, 6 şi 12 luni sunt bonificate cu 2,65% pe an. Şi depozitele în euro atrase de la companii au dobânzi mai mici începând de astăzi, acestea situându-se între 2,2% şi 2,4% pe an. Dobânzile la depozitele în dolari atrase de la populaţie şi companii au fost reduse, de asemenea, cu până la 0,2 puncte procentuale. Acestea se situează în prezent în intervalul 2,1-2,7% pe an. Mai multe bănci au redus dobânzile la depozite de la începutul acestui an atât la lei, cât şi la valută.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Garanti,
dobânzi,
depozitele,
euro
/actualitate/garanti-taie-0-3-puncte-din-dobanzile-la-depozitele-in-euro-pana-la-maxim-2-65-pe-an-10580585
10580585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.