Galeria cu scutere

Postat la 25 mai 2018 128 afişări

Cum şi la San Francisco se poartă serviciile de ride-sharing cu scutere şi trotinete electrice pe care utilizatorii le închiriază prin intermediul unor aplicaţii de mobil şi le lasă pe unde se nimereşte când nu mai au nevoie de ele, o mică galerie de artă din oraş s-a gândit că ar putea să profite de acest lucru ca să se promoveze.

Galeria cu scutere

Proprietarul galeriei numite Great Highway, John Lindsey, a creat în vitrina acesteia o instalaţie de artă intitulată Ride to Nowhere cu ajutorul câtorva scutere deţinute de companii ca LimeBike sau Bird, pe care le-a găsit abandonate de utilizatori, scrie San Francisco Chronicle.

Lângă vitrină a expus o fotografie a unui om fără adăpost realizată de artistul Rex Mandel, pe care a imprimat-o pe o pătură. Astfel, cei care caută un scuter pentru deplasare văd pe aplicaţiile lor că sunt unele disponibile la galerie şi când vin să le ia află de existenţa acesteia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.