Galaţi: Un copil de şapte ani lăsat nesupravegheat de mama sa a căzut de la etajul trei al unui hotel

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 18 martie 2015 65 afişări

Un copil în vârstă de şapte ani a ajuns la spital cu fractură de femur, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galaţi, fiind lăsat nesupravegheat de către mama sa, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au deschis o anchetă.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în timp ce copilul se afla în camera unui hotel din Galaţi. Astfel, la un moment dat, băiatul, fiind lăsat singur de către mama sa, a deschis fereastra, s-au urcat pe pervaz, apoi s-a prăbuşit în gol aproximativ opt metri, căzând pe o copertină.

Administratorul hotelului, Costel Busoic, a declarat că băiatul a fost văzut de un client care l-a alertat pe recepţioner, iar acesta a reuşit să-l coboare pe copil de pe copertină, apoi a chemat o ambulanţă.

Băiatul a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu fractură de femur, iar joi va fi supus unei intrevenţii chirurgicale.

Cazul a intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

”Este vorba despre un copil de şapte ani care a căzut de la etajul al treilea al unui hotel unde a fost lăsat singur în cameră de către mama sa, o femeie în vârstă de 40 de ani. El a suferit o fractură de femur şi va fi supus unei operaţii. Urmează să stabilim circumstanţele în care s-a produs acest eveniment şi să luăm măsurile care se impun”, a declarat directorul adjunct al DGASPC Galaţi, Ciprian Groza.

Potrivit primelor cercetări, femeia ar fi ieşit la un moment dat din cameră, însoţită de un bărbat, ca să cumpere ţigări, lăsând copilul nesupravegheat. Rămas singur, băiatul ar fi vrut să-şi caute mama şi din acest motiv a deschis fereastra de la cameră, căzând în gol.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia, domiciliată în municipiul Galaţi, obişnuia să vină la hotelul respectiv cu diferiţi bărbaţi. Aceasta mai are trei copii, doi aflaţi în plasament şi unul de 18 ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COPIL,
SPITAL,
/actualitate/galati-un-copil-de-sapte-ani-lasat-nesupravegheat-de-mama-sa-a-cazut-de-la-etajul-trei-al-unui-hotel-14010542
14010542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.