Volumul "Margareta, mărturia unui sfert de veac regal", lansat miercuri, la Palatul Elisabeta

Autor: Dorina Călin Postat la 17 martie 2015 298 afişări

Volumul "Margareta, mărturia unui sfert de veac regal", scris de Sandra Gătejeanu-Gheorghe şi publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat miercuri, de la ora 17.30, în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta din Bucureşti, în prezenţa principesei moştenitoare şi a principelui Radu.

Volumul cuprinde ultimii 25 de ani de ani în fapte reprezentative ale principesei moştenitoare, bogata activitate caritabilă şi contribuţia la dezvoltarea instituţională şi culturală a României.

Alături de fotografii inedite ale familiei regale, realizate cu ocazia evenimentelor din viaţa publică şi privată, volumul urmăreşte drumul României, de la o ţară constrânsă de grave probleme la una ajunsă într-un moment de echilibrată afirmare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe 18 ianuarie s-au împlinit 25 de ani de la sosirea principesei moştenitoare Margareta pe pământ românesc. Vorbind despre această zi memorabilă, aceasta declară: "A fost cea mai importantă zi din viaţa mea, o experienţă emoţională puternică şi o călătorie care mi-a schimbat viaţa. Nu mai avusesem nicăieri o casă cu adevărat, căci România, deşi îmi fusese interzisă, era pentru mine acasă. Mă simţeam ca şi când ar fi fost o parte din tatăl meu care se întorcea din exil. Era o responsabilitate enormă şi, în acelaşi timp, o bucurie imensă".

Titlul va fi disponibil pe www.curteaveche.ro şi în toate librăriile din ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRINCIPESA MARGARETA,
LANSARE,
/actualitate/volumul-margareta-marturia-unui-sfert-de-veac-regal-lansat-miercuri-la-palatul-elisabeta-14002630
14002630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.