Camera Deputaţilor a luat act de încetarea mandatului de deputat al Oanei Mizil

Autor: Emma Toader Postat la 18 martie 2015 35 afişări

Camera Deputaţilor a luat act, miercuri, de încetarea mandatului de deputat al Oanei Niculescu Mizil, ca urmare a demisiei sale.

"Având în vedere demisia din funcţia de deputat din 12 martie 2015, Camera Deputaţilor constată încetarea mandatului de deputat al Oanei Niculescu Mizil", a precizat, în plen, preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Oana Niculescu Mizil şi-a depus, săptămâna trecută, la Parlament, demisia din calitatea de deputat, după ce a fost audiată la DNA.

"Tot ce vreau să vă anunţ este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei", a spus Oana Mizil, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat că este nevinovată.

"Sunt total nevinovată. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur şi simplu mă consider nevinovată pentru că îmi place moda, nu am putut să stau departe de modă. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun câştig", a adăugat ea.

Afirmaţia a fost făcută de Oana Mizil în contextul în care procurorii o suspectează de operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia, în condiţiile în care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management şi la patru magazine din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CAMERA DEPUTAŢILOR,
MANDAT,
MIZIL
/actualitate/camera-deputatilor-a-luat-act-de-incetarea-mandatului-de-deputat-al-oanei-mizil-14007484
14007484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.