Gala Business Magazin. 13 ani de admiraţie în afaceri

Postat la 31 octombrie 2022 33 afişări

Proiectul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA are scopul de a arăta că reuşita în business ţine mai ales de impact şi inspiraţie, de oamenii care conduc businessurile din România şi de felul în care pot ei să influenţeze în bine alţi tineri antreprenori şi manageri aflaţi la început de carieră, practic cele două lumi în care este construit şi universul Business magazin.

Clasamentul a fost realizat ca urmare a voturilor primite de la mediul local de afaceri, prin intermediul unei platforme construite de compania de resurse umane Undelucram.ro. Din partea unei singure companii, au putut vota maximum 3 persoane, cu funcţii de management în cadrul companiei. Votanţii au avut posibilitatea de a acorda 10 voturi pentru executivii şi antreprenorii pe care îi admiră de pe piaţa locală.

În cei 13 ani de existenţă, catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA i-a adus în prim-plan pe cei care conduc unele dintre cele mai mari şi cunoscute businessuri româneşti sau multinaţionale. Schimbările din mediul local de afaceri s-au reflectat şi în rezultatul votului admiraţiei, iar unii dintre cei care au ocupat poziţii de top în primii ani nu se mai regăsesc acum în clasament, locul lor fiind luat de manageri noi, de reprezentanţi ai unor domenii care nici nu existau în urmă cu un deceniu sau de fondatori ai unor start-up-uri de succes. Există şi excepţii, ale unor şefi de companii care au trecut testul timpului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.