Gafă din partea lui Grindeanu: Premierul Ciucă a minţit... Ăăăă, a amintit

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 decembrie 2021 286 afişări

Vicepremierul Sorin Grindeanu a făcut o gafă, joi seara, la Craiova. În loc să spună că premierul Nicolae Ciucă a amintit de vizita pe un şantier, Grindeanu a zis că acesta a minţit. El şi-a corectat imediat greşeala.

Gafă din partea lui Grindeanu: Premierul Ciucă a minţit... Ăăăă, a amintit

Sorin Grindeanu a vorbit despre importanţa contractului de modernizare şi extindere a Aeroportului din Craiova.

„De asemenea, dl. prim-ministru a minţit... Ăăă, a amintit şi de vizita noastră pe tronsonul II al drumului expres Piteşti Craiova. Suntem optimişti că în prima jumătate a acestui an tronsonul II va fi dat în folosinţă. (....) Mobilizarea constructorului, care e acelaşi pe tronsoanele doi, trei şi patru, sperăm să se menţină. La tronsonul unu nu este un ritm care să ne mulţumească”, a spus la Craiova Sorin Grindeanu.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat anterior că este momentul ca autorităţile să instrumentalizeze partea de proiecte europene, astfel încât să majoreze capacitatea de absorbţie la nivel naţional.

„Dacă există o centralizare excesivă a componentei de proiecte şi şi execuţie, şi dacă nu cumva să procedăm la descentralizare şi să autorizăm ca la nivel regional, local, să poată să fie preluată din această presiune a activităţilor legate de partea de proiectare, concept şi execuţie. Prin OUG legat de PNRR, am urmări ca prin reglementare, să se descentralizeze o parte din aceste proiecte, cel puţin pe educaţie, social şi sănătate, să fie preluate şi de autorităţile regionale şi să facilităm absorbţia de fonduri europene”, a spus Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vicepremier, au vizitat şantierul Drumului Expres DX Craiova – Piteşti – Tronson 3 şi au participat la semnarea contractului pentru extinderea şi modernizarea Aeroportului Internaţional Craiova, în valoare de aproximativ 100 milioane de euro din fonduri europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
gafă,
ciucă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.