Funcţii împărţite în PE: Vălean, noul preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie

Postat la 05 iulie 2019 212 afişări

Noii europarlamentari PNL au obţinut patru noi poziţii executive în comisiile din Parlamentul European. Printre aceştia, Adina Vălean a fost desemnată preşedintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie iar Daniel Buda va fi vicepreşedintele Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare rurală.

Funcţii împărţite în PE: Vălean, noul preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie

Europarlamentarul PNL Adina Vălean va fi preşedintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie în noul Parlament European. Liberalul Cristian Buşoi va fi vicepreşedintele Comisiei pentru Mediu, Sănătate publică şi Siguranţă alimentară a legislativului de la Bruxelles. De asemenea, Daniel Buda va fi vicepreşedintele Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală iar Marian-Jean Marinescu va coordona Comisia pentru Transport şi Turism din cadrul aceluiaşi Parlament.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
cercetare,
energie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.