Francisca Hogescu-Lebrun este noul general manager Xerox România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 iulie 2018 89 afişări

Francisca Hogescu-Lebrun a fost numită general manager al Xerox România, ea succedându-i lui Gabriel Pantelimon la conducerea companiei. Gabriel Pantelimon, care a condus operaţiunile Xerox în România din 2010, timp de opt ani, va prelua poziţia de general manager al subsidiarei din Turcia a corporaţiei Xerox.

Francisca Hogescu-Lebrun este noul general manager Xerox România

În ultimii 11 ani, Francisca Hogescu-Lebrun a ocupat diferite poziţii în cadrul Xerox România. Astfel, începând cu 2007 a fost customer service operations director pentru Xerox în România, coordonând toate activităţile post vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul reţelei de parteneri de service.  

Din 2014, în calitate de global markets operations business director, Francisca Hogescu-Lebrun s-a ocupat de coordonarea şi supervizarea activităţii partenerilor strategici Xerox în România şi ulterior, începând cu 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel naţional.

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca manager logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită manager regional de logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.