Administraţia Trump "deschide focul asupra întregii lumi" prin taxele vamale, acuză China

Postat la 05 iulie 2018 94 afişări

Administraţia Donald Trump "deschide focul asupra întregii lumi" prin seria de sancţiuni comerciale, acuză Guvernul Chinei, avertizând că Beijingul nu va ezita să riposteze.

Administraţia Trump "deschide focul asupra întregii lumi" prin taxele vamale, acuză China

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a denunţat o serie de practici comerciale incorecte şi a introdus taxe vamale pentru importurile oţel şi aluminiu din numeroase ţări, în principal din statele Uniunii Europene, China, Canada şi Mexic, care au dispus măsuri de retorsiune. Washingtonul acuză Beijingul de nerespectarea drepturilor privind proprietatea intelectuală. Începând de vineri, Statele Unite impun tarife speciale pentru produse din China în valoare de 34 de miliarde de dolari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.