Francezii de la mallul bucureştean Grand Arena: Insolvenţa e injustă, judecătorul a acceptat cererea dintr-o eroare

Postat la 04 ianuarie 2013 24 afişări

Proprietarul centrului comercial Grand Arena, din sudul capitalei, intrat în insolvenţă la finalul anului trecut, susţin într-un comunicat că procedura juridică este injustă şi neîntemeiată, un recurs la această decizie fiind deja formulat.

"Cu privire la stirea prezentata astazi, 3 Ianuarie 2013,referitor la intrarea in insolventa a societatii EUROINVEST INTERMED si a Mall-lui GRAND ARENA, intelegem sa va aducem la cunostinta ca subscrisa considera hotararea pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti profund injusta si neintemeiata, motiv pentru care societatea noastra a formulat recurs, avand convingerea ca instanta superioara reprezentata de Curtea de Apel Bucuresti va repara greseala comisa.In mod cert EUROINVEST INTERMED nu este o societate insolvabila, atata timp cat nu are datorii scadente fata de furnizori, banci sau bugetul de stat, iar cifra sa de afaceri anuala este de ordinul milioanelor de euro", se precizează în comunicatul emis de Euroinvest. Centrul comercial Grand Arena din sudul Capitalei, deţinut de un grup de oameni francezi prin intermediul firmei Euroinvest Intermed, a intrat în insolvenţă la finalul anului trecut, la cererea a trei firme din industria construcţiilor. Euroinvest menţionează în comunicatul emis că judecătorul a admis cererea de insolvenţă dintr-o "eroare".

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insolventa,
grand arena,
decizie,
instanta,
contestare,
cab
/actualitate/francezii-de-la-mallul-bucurestean-grand-arena-insolventa-e-injusta-judecatorul-a-acceptat-cererea-dintr-o-eroare-10427520
10427520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.