FOX News, despre "BOGAŢII României care pot beneficia de legea corupiţiei". Nume surpriză aduse în discuţie de americani

Postat la 04 februarie 2017 818 afişări

300.000 de români au ieşit în stradă vineri seară pentru a cere anularea ordonanţei care aduce modificări Codului Penal, iar presa internaţională alocă spaţii largi protestelor din Bucureşti şi celelalte oraşe ale tării.

FOX News, despre "BOGAŢII României care pot beneficia de legea corupiţiei". Nume surpriză aduse în discuţie de americani

Site-ul televiziunii americane FOX News publică informaţii despre cei care ar putea beneficia de pe urma Legii Graţierii şi a ordonanţei adoptată de Guvern pe 31 ianuarie, sub titlul "Bogaţii şi puternicii României care ar putea beneficia de legea corupţiei". Printre numele aduse în discuţie se află şi foşti oficiali din fotbalul românesc.

Astfel, fostul finanţator al lui Dinamo Cristi Borcea şi agentul Victor Becali, în prezent închişi după condamnările primite în Dosarul Transferurilor, apar pe o listă în care mai sunt prezentaţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Elena Udrea, Victor Ponta sau Adrian Severin.

"Criza politică din România se adânceşte după un decret guvernamental de pe urma căruia ar putea beneficia oameni bogaţi şi puternici condamnaţi pentru corupţie. Unii sunt politicieni, alţii oameni de afaceri, iar câţiva sunt din lumea fotbalului", notează Fox News.

Cititi mai multe pe www.prosport.rohttp://www.prosport.ro/sport-life/special/fox-news-despre-protestele-din-romania-oamenii-din-fotbalul-romanesc-care-ar-putea-beneficia-de-legea-gratierii-si-modificarile-codurilor-penale-16149208

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.