Mesajul emoţionant al unei fetiţe din Siria pentru Donald Trump

Postat la 04 februarie 2017 706 afişări

Bana Alabed şi familia ei trăiesc în Turcia în prezent, după ce au fost evacuaţi din estul oraşului Aleppo în decembrie 2016, scrie International Business Times

Mesajul emoţionant al unei fetiţe din Siria pentru Donald Trump

Bana Alabed, în vârstă de 7 ani, a publicat un mesaj pe Twitter care a făcut înconjurul lumii. Fetiţa l-a întrebat pe Donald Trump, într-un video publicat pe 1 februarie, daca a stat 24 de ore fără mâncare, fără apă."Gândeştete la refugiaţii şi copii din Siria", a mai scris Alabed.

Contul este administrat de către mama ei şi până acum are peste 300,000 de urmăritori, iar copila a devenit faţa crizei din Aleppo.

Fetiţa i-a răspuns lui Trump "Sunt eu un terorist?" la tweet-ul în care preşedintele Americii apăra decizia de a interzice intrarea în ţară a cetăţenilor musulmani din 7 ţări.

Potrivit estimărilor, până în prezent au murit mai mult de 300,000 de persoane, dintre care 15,000 de copii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.