Fostul şef al ANAF: "Asistăm neputincioşi la dezmăţul pe bani publici"

Postat la 13 iunie 2019 81 afişări

Fostul şef al ANAF: "Asistăm neputincioşi la dezmăţul pe bani publici"

Fostul şef al ANAF Gelu Ştefan Diaconu a lansat un atac asupra Partidului Social Democrat, acuzându-i pe aceştia că risipesc sume semnificative pentru posturi inutile în administraţia publică.

 

"Se toaca zeci de milioane de lei anual cu plata a peste 300 de angajaţi ai vamii în birouri vamale care nu realizează NICI MĂCAR O OPERAŢIUNE de vămuire. Puteţi crede asa ceva?", a scris Gelu Diaconu pe pagina sa de Facebook. "Lăsasem un proiect de HG în 2016 pentru desfiinţarea acestor posturi, proiect aruncat la cosul de gunoi de gloata dragnista bugetofaga, dupa ce reusisera sa-i pacaleasca pe naivii tehnocrati in 2016 ca e nevoie de ele. Stiau ca vor prelua repede puterea si era pacat sa dispara niste posturi numai bune pentru gasca de pilosi si amante."

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
fost sef,
bani publici,
posturi,
proiect,
acuzatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.