Care sunt cele 7 startup-uri româneşti din IT care ar putea să îi facă milionari pe acţionari

Postat la 12 iunie 2019 71 afişări

Care sunt cele 7 startup-uri româneşti din IT care ar putea să îi facă milionari pe acţionari

Şapte startup-uri au fost selectate în urma celei de-a treia runde a programului de mentorat Techcelerator şi  primesc o finanţare iniţială totală de 350.000 de euro de la GapMinder, în schimbul unei cote de acţiuni din companie.

Iniţial, 185 de startup-uri şi-au trimis proiectele spre evaluare din care 26 au fost preselectate.

Techcelerator este primul program de acest tip din România care susţine şi financiar companiile de tehnologie aflate la început de drum, cu ajutorul partenerului strategic GapMinder Venture Partners BV, cofinanţat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, implementat de Fondul European de Investiţii.

GapMinder a anunţat în aprilie că a atins pragul de 36 de milioane de euro ca dimensiune a fondului.

Cele şapte startup-uri selectate sunt Confidas(o platformă online ce ajută antreprenorii să evite firmele rău-platnice), Cyscale (platformă pentru monitorizarea sistemelor multi-cloud), Flixier (platformă de editare video online care măreşte semnificativ viteza de editare), OmniCare (serviciu software pentru micro companii care elimină efortul şi costurile aferente gestionării mai multor canale de suport, agregând mesajele primite prin diverse aplicaţii şi direcţionându-le către canalul de comunicare preferat), Prokuria (furnizor de soluţii cloud în organizaţii pentru automatizarea şi eficientizarea proceselor de selecţie şi colaborare cu furnizorii), Securifai (tehnologie de analiză video bazată pe inteligenţă socială), Vetted ( primul marketplace din România care se ocupă de vânzarea de electronice, permiţând cumpărătorilor să achiziţioneze dispozitive la mâna a doua verificate şi selecţionate de experţi).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actionari,
it,
milionari,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.