Aeroportul Băneasa se redeschide şi încep lucrăride extindere la Otopeni

Postat la 12 iunie 2019 376 afişări

Primele curse de linie vor ateriza pe Aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa la începutul anului viitor, iar în perioada următoare va începe prina fază a lucrărilor pentru două noi terminale la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, a anunţat miercuri Alexandru Ivan, directorul CNAB.

Aeroportul Băneasa se redeschide şi încep lucrăride extindere la Otopeni

Alexandru Ivan, a participat la un eveniment privind marile prooiecte de infrastructură realizat de DC Media.

El spune că aeroportul Băneasa, care nu a mai operat curse de linie de 7 ani, va fi redeschis şi va deservi şi traficul aferent evenimentului Euro 2020.

La Otopeni se vor desfăşura lucrări de reabilitare a pistelor şi va începe prima fază, de exproprieri şi de licitaţii, pentru un proiect de dezvoltare lansat în anii 90 pentru două noi teminale, de 18.000 de metri pătraţi şi 26.000 de mp de căi de rulare. Proiectul dublează practic aeroportul şi are o valoare de 800 de milioane de euro, sumă asigurată din bugetul propriu al companiei, a spus directorul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
incepere,
baneasa,
aeroportul baneasa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.