Dăncilă: Guvernul a dat OUG pentru creşterea alocaţiilor

Postat la 11 iunie 2019 55 afişări

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la acuzaţiile primarilor potrivit cărora Guvernul este de vină pentru neplata burselor şi alocaţiilor pentru copii, că Executivul a dat OUG pentru creşterea burselor şi alocaţiilor. Premierul a adăugat că ministrul Finanţelor va face o analiză a situaţiei.

Dăncilă: Guvernul a dat OUG pentru creşterea alocaţiilor

"Acest guvern a dat OUG prin care a crescut bursele şi alocatiile pentru copii. Bursele pentru copii sunt date de autorităţile locale. Tocmai pentru că există această problemă, am avut astăzi (marţi-n.r.) o întâlnire cu toţi primarii de sector, cu primarul Capitalei pentru a vedea cum să facem rectificarea bugetară, care sunt problemele. În perioada următoare ne vom întâlni cu primarii de municipii şi oraşe şi vom avea întâlniri cu cei din administraţia publică locală să nu ajungem în aceste situaţii neplăcute", a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament.

Referitor la acuzaţiile primarilor că Guvernul este de vină pentru neplata burselor acordate copiilor, şeful Executivului a transmis că ministrul Finanaţelor Publice, Eugen Teodorovici, va face o analiză pentru fiecare situaţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alocatii,
guvern,
crestere,
oug,
burse,
copii,
primari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.