Fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost externat

Postat la 15 ianuarie 2013 15 afişări

Fostul preşedinte american George Herbert Walker Bush, în vârstă de 88 de ani, a fost externat luni după aproape două luni de spitalizare pentru o bronşită, o infecţie şi o tuse persistentă, a declarat anturajul său.

"Bush se simte mai bine, nu va mai avea nevoie de medicamente speciale ajuns acasă, însă îşi va continua fizioterapia", a declarat doctorul Amy Mynderse.

George Bush a fost spitalizat la Houston, în Texas (sud) la 7 noiembrie timp de 12 zile, înainte de a fi internat din nou la patru zile după o primă externare, tusea sa agravându-se.

"Sunt profund recunoscător medicilor şi infirmierelor formidabile care m-au îngrijit aşa de bine la spitalul Metodist", a declarat fostul preşedinte într-un comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
George H.W. Bush,
externat,
preşedinte
/actualitate/fostul-presedinte-american-george-h-w-bush-a-fost-externat-10467366
10467366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.