Fostul hipermarket real din Piteşti va fi redeschis joi sub marca Auchan

Postat la 19 februarie 2014 43 afişări

Auchan România va redeschide joi, sub brandul său, hipermarketul real din Piteşti, al cincilea remodelat din acest an şi al 12-lea din cele 20 cumpărate de la grupul german METRO.

Fostul hipermarket real din Piteşti va fi redeschis joi sub marca Auchan

 Acesta este al doilea hipermarket Auchan din Piteşti.

"Transformarea magazinului real în Auchan a durat 10 zile şi a constat în modificări tehnice şi comerciale. (...) Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.400 de metri pătraţi, noul hipermarket Auchan Găvana oferă locuitorilor o gamă de 50.000 produse", se arată într-un comunicat al companiei.

Cu un program al deschiderilor a câte 3 magazine Auchan pe lună, compania urmează să finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real la sfârşitul lunii aprilie. Ultimele magazine rămase de remodelat sunt situate în Cluj-Napoca, Bacău, Bucureşti - AFI Cotroceni, Craiova, Deva, Galaţi, Târgu Mureş şi Timişoara Nord.

În ultima parte a anului trecut, Auchan a rebranduit şapte hipermarketuri real, dintre care două în Capitală, Pallady şi Vitan, unul în Braşov, unul în Oradea, unul în Constanţa, unul în Sibiu şi unul în Satu Mare. Două dintre acestea au fost remodelate în formatul Auchan City.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-hipermarket-real-din-pitesti-va-fi-redeschis-joi-sub-marca-auchan-12116411
12116411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.