Fostul CEO al Mega Image se alătură Valvis Holding: Vassilis Stavrou este numit în funcţia de CEO al grupului şi Vicepreşedinte executiv al Carpathian Springs, îmbuteliatorul AQUA Carpatica. Jean Valvis rămâne Preşedinte-Director general al Valvis Holding

Autor: Roxana Rosu Postat la 18 octombrie 2022 156 afişări

Fostul CEO al Mega Image se alătură Valvis Holding:  Vassilis Stavrou este numit în funcţia de CEO al grupului şi Vicepreşedinte executiv al Carpathian Springs, îmbuteliatorul AQUA Carpatica. Jean Valvis rămâne Preşedinte-Director general al Valvis Holding

Boardul Valvis Holding l-a numit pe Vassilis Stavrou în funcţia de CEO şi  Vicepreşedinte executiv de dezvoltare internaţională al Carpathian Springs, companie care îmbuteliază brandul de apă minerală AQUA Carpatica.

Mandatul a intrat în vigoare de la data de 3 octombrie.

Vassilis Stavrou a ocupat în ultimii 28 de ani diferite poziţii manageriale la nivel naţional şi internaţional. El are o cunoaştere semnificativă a gestionării afacerilor şi a oamenilor din diferite ţări şi medii multiculturale, se arată într-un comunicat al Valvis Holding.

Anterior, el a fost CEO al AB Vassilopoulos, precum şi al Mega Image şi a ocupat şi alte funcţii importante de conducere la Delhaize Groups şi AB Vassilopoulos.

„Sunt deosebit de bucuros să ocup o astfel de poziţie de conducere într-un Grup care se dezvoltă şi evoluează constant. Sunt încântat să mă alătur şi voi lucra cu o echipă de management puternică, cu viziune şi o strategie puternică.”, a spus Vassilis Stavrou.

Decizia vine după ce Jean Valvis, unul dintre cei mai mari creatori de branduri din România, antreprenorul de numele căruia se leagă Aqua Carpatica, LaDorna sau Dorna, a semnat în vară un acord cu gigantul american Pepsi pentru vânzarea unui pachet minoritar de acţiuni în cadrul Carpathian Springs.

Valvis a cedat 20% din acţiuni către Pepsi, dar a păstrat controlul companiei precum şi funcţiile executive pe care le deţine la finalul unor negocieri care se întind pe ultimii doi ani şi care îi vor permite să ducă Aqua Carpatica pe toate pieţele lumii.

„Îi urez bun venit lui Vassilis în marea noastră familie. Eu şi Vassilis ne cunoaştem de câţiva ani şi împărtăşim aceleaşi valori şi principii. El vine în Grupul nostru într-un moment de activitate intensă de dezvoltare. Mai ales în contextul recent anunţatului nostru parteneriat strategic cu Pepsi Co. Sunt sigur că experienţa importantă pe care Vassilis o aduce cu el va ajuta la implementarea strategiei noastre pentru dezvoltare internaţională şi durabilă şi la consolidarea structurii noastre corporatiste”, a precizat Jean Valvis, Preşedintele – Director general al  Grupului de firme Valvis Holding şi al  Carpathian Springs.

Aqua Carpatica, brandul creat de Jean Valvis în 2010, este deja prezent din 2016 pe 16 pieţe internaţionale.

Carpathian Springs, compania care opereaz ă brandul Aqua Carpatica, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 333 mil. lei (68 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de 2020 şi o marjă de profit net de 14%, după un rezultat de 47 mil. lei, arată datele de la mfinante.ro. Carpathian Springs are un număr mediu de 308 angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carpatica,
dezvoltare,
ceo,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.