Fostul CEO al Nokia a refuzat să renunţe la câştigul de 19 milioane de euro. Care este motivul

Postat la 26 septembrie 2013 24 afişări

Fostul director general al Nokia Stephen Elop a refuzat să renunţe integral sau cel puţin la o parte din câştigurile de 18,8 milioane euro la care are dreptul în urma vânzării diviziei de telefoane mobile a grupului finlandez către Microsoft, motivând că se află în proces de divorţ.

Fostul CEO al Nokia a refuzat să renunţe la câştigul de 19 milioane de euro. Care este motivul

 Surse apropiate Nokia au declarat pentru cotidianul britanic că, odată cu amplificarea presiunilor exercitate de politicieni finlandezi pe parcursul weekendului, inclusiv de către premier, preşedintele Nokia, Risto Siilasmaaa, l-a întrebat pe Elop dacă ar renunţa la o parte sau la întreaga sumă primită.

Potrivit unei surse apropiate situaţiei şi cotidianului finlandez Helsingin Sanomat, Elop i-a spus lui Siilasmaa că nu poate renunţa la bani, întrucât se află în proces de divorţ.

Nokia a transmis că nu comentează asupra acestei chestiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-ceo-al-nokia-a-refuzat-sa-renunte-la-castigul-de-19-milioane-de-euro-care-este-motivul-11402294
11402294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.