Dan Voiculescu aşteaptă astăzi SENTINŢA în dosarul "ICA"

Postat la 26 septembrie 2013 39 afişări

Instanţa Tribunalului Bucureşti este aşteptată să dea joi sentinţa în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care Dan Voiculescu şi alte 12 persoane sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Dan Voiculescu aşteaptă astăzi SENTINŢA în dosarul "ICA"

 Instanţa Tribunalului Bucureşti a finalizat în 29 august dezbaterile în dosarul privind privatizarea ICA şi a anunţat că sentinţa va fi pronunţată în 12 septembrie.

Judecătorii au amânat atunci sentinţa pentru 26 septembrie.

La ultimul termen de judecată, procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) prezent la şedinţă a arătat că toate probele din dosar dovedesc acuzaţiile aduse inculpaţilor.

Procurorul a cerut instanţei condamnarea lui Voiculescu la o pedeapsă cu executare pentru spălare de bani, confiscarea sumelor de bani ce sunt prevăzute în rechizitoriu în cazul acestuia, precum şi restrângerea unor drepturi civile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-asteapta-astazi-sentinta-in-dosarul-ica-11399449
11399449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.