Cum arată podul de la Agigea, care ar putea fi închis de la 1 octombrie

Postat la 26 septembrie 2013 42 afişări

Podul de la Agigea, care ar putea fi închis de la 1 octombrie pentru reparaţii, este afectat, aproape jumătate din structura acestuia putând să cadă în orice moment. La pod nu au mai fost efectuate lucrări de reparaţii de dinaninte de 1989.

Cum arată podul de la Agigea, care ar putea fi închis de la 1 octombrie

 Responsabilii în cazul închiderii podului de la Agigea se vor întâlni vineri pentru a reanaliza situaţia, la şedinţă urmând să participe reprezentanţi ai constructorului, ai consultantului tehnic, ai IPTANA, ai unor ministere, ai Poliţiei Rutiere, dar şi primari din localităţile afectate de măsură.

"Premierul a analizat situaţia, a considerat că este foarte gravă şi a dispus, chiar înaintea şedinţei de Guvern de astăzi (miercuri - n.r.), ca vineri să organizăm o şedinţă de lucru cu toţi factorii responsabili pentru a reanaliza situaţia podului de la Agigea", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pod,
inchidere,
reparatii,
sedinta,
lipsa,
lucrari,
structura
/actualitate/cum-arata-podul-de-la-agigea-care-ar-putea-fi-inchis-de-la-1-octombrie-11399332
11399332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.