CONFERINŢA "Mediafax Talks about Agriculture": Dacian Cioloş şi Daniel Constantin participă la eveniment

Postat la 26 septembrie 2013 33 afişări

Comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Dacian Cioloş şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, participă, joi, la conferinţa "Mediafax Talks about Agriculture" - ediţia a IX-a, care are loc la Bucureşti, la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 09.30. Conferinţa este transmisă LIVE pe mediafax.ro.

CONFERINŢA "Mediafax Talks about Agriculture": Dacian Cioloş şi Daniel Constantin participă la eveniment

 Ministrul Daniel Constantin va deschide dezbaterile, după care comisarul european pentru Agricultură Dacian Cioloş va prezenta prevederilor noii Politici Agricole Comune şi benefiicile acesteia pentru agricultorii români. În condiţiile unui an agricol bun, Daniel Constantin va face o analiză a situaţiei din agricultură la începutul toamnei, dar va vorbi şi despre problemele din acest sector, precum şi despre deciziile care trebuie luate în viitor.

Ca şi la precedentele conferinţe "Mediafax Talks about Agriculture" la care au participat, Cioloş şi Constantin vor intra în dialog cu agricultorii pentru a identifica soluţii la problemele acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-talks-about-agriculture-dacian-ciolos-si-daniel-constantin-participa-la-eveniment-11399350
11399350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.