Fosta şefă a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, condamnată la 8 luni cu suspendare

Postat la 14 iunie 2013 58 afişări

Fosta preşedintă a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova Viorica Oniga, arestată preventiv pentru fapte de corupţie, a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare într-un alt dosar în care a fost trimisă în judecată pentru conflict de interese.

Fosta şefă a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, condamnată la 8 luni cu suspendare

 Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au condamnat-o, vineri, la opt luni de închisoare cu suspendare pe Viorica Oniga, trimisă în judecată pentru două infracţiuni de conflict de interese, într-un dosar instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, au declarat reprezentanţi ai acestei instanţe.

Sentinţa pronunţată vineri de Curtea de Apel Ploieşti nu este definitivă, putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul în care fosta şefă a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, medicul Viorica Oniga, a fost condamnată pentru conflict de interese a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Ploieşti în 22 mai, cu şase zile înainte ca Oniga să fie reţinută de procurorii DNA şi apoi arestată preventiv într-un dosar în care este acuzată de mai multe infracţiuni de corupţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fosta-sefa-a-comisiei-pentru-persoane-cu-handicap-prahova-condamnata-la-8-luni-cu-suspendare-10968287
10968287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.