Ford începe în aprilie, la Craiova, producţia noului motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri

Postat la 12 aprilie 2013 23 afişări

Ford va începe în aprilie producţia unui nou motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri la fabrica din Craiova, până la finele anului urmând ca acesta să fie realizat la alte cinci uzine ale constructorului auto american.

Ford începe în aprilie, la Craiova, producţia noului motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri

 "Motorul de 1,5 litri este o apariţie esenţială din punct de vedere strategic pentru Ford, având în vedere eforturile companiei de a răspunde cererii puternice la nivel mondial pentru motoarele sale EcoBoost în patru cilindri. Odată cu lansarea celui mai nou motor al său cu consum redus, Ford are acum capacitatea de a construi 1,6 milioane de motoare EcoBoost anual. Până la sfârşitul anului 2013 şase uzine Ford din Europa, Asia şi America de Nord vor produce motoare EcoBoost, triplându-se astfel numărul fabricilor care produceau astfel de motoare în 2010", se arată într-un comunicat al companiei.

Producţia motorului EcoBoost de 1,5 litri în patru cilindri - al cincilea membru al familiei EcoBoost - va debuta la uzina Ford din Craiova spre finalul acestei luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ford-incepe-in-aprilie-la-craiova-productia-noului-motor-pe-benzina-ecoboost-de-1-5-litri-10739994
10739994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.