Flanco Retail deschide două noi magazine în Bucureşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 decembrie 2014 299 afişări

Flanco Retail a deschis două noi magazine în Capitală, Flanco Bucureşti Valea Oltului şi Flanco Bucureşti Drumul Taberei, în urma unei investiţii totale de 340.000 de euro. Retailerul încheie astfel anul 2014 cu 11 noi magazine, ajungând la un total de 89 de magazine.

Flanco Retail deschide două noi magazine în Bucureşti

Magazinul Flanco Bucureşti Valea Oltului este amplasat în Kaufland Bucuresti-Brancuşi şi ocupă 700 metri pătraţi, având 12 consultanţi de vânzări.

Magazinul din Drumul Taberei se întinde pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi şi se află în Centrul Comercial Drumul Taberei, având 12 consultanţi de vânzări. 

”Este o perioadă aglomerată, în care fiecare îşi doreşte să piardă cât mai puţin timp în trafic şi să găsească rapid şi aproape de casă cele mai frumoase cadouri de pus sub brand,” declară spune Dragos Sîrbu, CEO Flanco Retail.

În total, în 2014, proiectele de investiţii ale companiei în extinderea şi modernizarea reţelei s-au ridicat la peste 1.4 mil de euro (fără stoc de marfă), Flanco dispunând acum de o suprafaţă de vânzare de aproape 55.000 metri2.

Flanco are peste 1100 de angajaţi, o reţea de 89 de magazine, în 56 de oraşe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flanco-retail-deschide-doua-noi-magazine-in-bucuresti-13715892
13715892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.