E-Boda a lansat primul dispozitiv de realitate virtuală produs în România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 decembrie 2014 395 afişări

E-Boda a lansat în premieră în România un dispozitiv pentru redarea realităţii virtuale.

E-Boda a lansat primul dispozitiv de realitate virtuală produs în România

Ochelarii AVATAR funcţionează cu un smartphone de generaţie nouă ce rulează sistemul de operare Android sau iOS.

”Ochelarii AVATAR au aplicabilitate în numeroase domenii, de la divertisment, până la educaţie, ştiinţă, cultură sau călătorii, oferind experienţe cât mai variate”,  a spus Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

AVATAR are un design modern şi este realizat dintr-un plastic rezistent, cu o greutate redusă pentru mai mult confort. Ochelarii pot fi setaţi în trei paşi: utilizatorii pornesc aplicaţia de realitate virtuală 3D pe smartphone, inserează smartphone-ul în compartimentul dedicat şi ajustează cureaua pentru a fixa ochelarii.

Ochelarii AVATAR vor fi disponibili în magazinele Orange, în reţeaua Carrefour şi pe site-ul producătorului la preţul recomandat de 299 lei.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/e-boda-a-lansat-primul-dispozitiv-de-realitate-virtuala-produs-in-romania-13715116
13715116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.