Alpha Real Estate Services a vândut 40 de apartamente în Doamna Ghica Plaza şi 20 în Green Vista Residence

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 decembrie 2014 814 afişări

La mai puţin de un an de la preluarea managementului ansamblului rezidenţial Doamna Ghica Plaza, şi la doar câteva luni de la preluarea Green Vista Residence, Alpha Real Estate Services a vândut peste 60 de apartamente în cele două complexe rezidenţiale. “Până în prezent am vândut 40 de apartamente în complexul Doamna Ghica Plaza şi 20 în Green Vista Residence.

Repoziţionarea proiectelor precum şi relansarea vânzărilor au fost însoţite de investiţii suplimentare în ambele proiecte rezidentiale, investiţii care au vizat economii de costuri pentru locatarii deja existenţi (electricitate, gaz, întreţinere etc), apartamente cu finisaje de înaltă calitate în diverse opţiuni, la alegerea cumpărătorului, securitate, precum şi diverse beneficii colaterale, cum ar fi locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi. Investiţiile vor continua şi în viitor", a declarat Iulian Călin, director general, Alpha Real Estate Services.

Alpha Real Estate Services a plătit integral în luna noiembrie taxele notariale aferente fiecărei tranzacţii încheiate. “Pentru întreaga lună decembrie, fiecare nou proprietar va primi de la noi tichete cadou de cumpărături în valoare de 4.000 de lei. Încercăm să le facilităm clienţilor noştri împrumuturi preferenţiale direct de la bancă, iar împreună cu Alpha Bank România am dezvoltat un produs special de creditare dedicat celor două complexuri rezidenţiale, în condiţii similare, sau chiar mai bune decât cele oferite prin programul Prima Casă", a adăugat Răzvan Caracota, director de vânzări, Alpha Real Estate Services.

Pentru ambele complexuri rezidenţiale există şi opţiunea de rate la dezvoltator. “Achiziţia se poate realiza şi direct de la noi, cu plata în rate şi un avans de doar 20% din valoarea apartamentului”, a adăugat Iulian Călin.

Alpha Real Estate Services deţine un portofoliu de clienţi cu proprietăţi cu o valoare de peste 100 de milioane de euro.

Green Vista Residence este situat în nordul Bucureştiului, în Pipera, lângă Pădurea Tunari. Complexul are 258 de apartamente de 2, 3, 4 camere şi 6 penthouse-uri, locuri de parcare subterane şi supraterane, loc de joaca si zone verzi pentru relaxare, în cadrul a 6 clădiri dezvoltate pe 9130 mp de teren (2 clădiri fiecare cu 10 etaje şi 4 clădiri, fiecare cu 9 etaje).

Doamna Ghica Plaza este situat în partea de nord-est a Bucurestiului. Complexul este format din 9 blocuri (4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje şi 1 bloc de 24 etaje) şi este dotat cu două nivele subterane pentru locuri de parcare şi zone de depozitare.

Alpha Real Estate Services, cunoscută până recent ca Alpha Astika Akinita România, este o filială a Alpha Astika Akinita AE Grecia, companie listată la Bursa din Atena.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alpha-real-estate-services-a-vandut-40-de-apartamente-in-doamna-ghica-plaza-si-20-in-green-vista-residence-13714813
13714813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.