LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Fiul lui Dolănescu ales deputat în Costa Rica

Postat la 07 februarie 2018 317 afişări

Dragoş Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, care în România a avut o dispută cu fratele său, Ionuţ Dolănescu pe avere, a fost ales deputat în Costa Rica. El a candidat în al doilea oraş ca mărime din ţară.

Fiul lui Dolănescu ales deputat în Costa Rica

”Am muncit enorm de mult pentru acest câştig electoral, sper să fac ceea ce este mai bine pentru poporul costa rican, popor care m-a adoptat” a spus Dragoş Dolănescu, la Antena 3.

El a mai precizat că a primit peste 100.000 de voturi.

Mare festivitate în ziua alegerilor: ”A fost o mândrie să văd atât de multe steaguri cu tricolorul românesc în Costa Rica”Dragoş Dolănescu, citat de Dcnews.ro: ”Costa Rica este o ţară cu o lungă istorie democratică, peste trei ani împlinim 200 de ani de viaţă democratică, este una dintre cele mai vechi şi atunci tradiţia democratică e foarte mare, se face o mare petrecere naţională în ziua alegerilor, pentru mine, a fost o mândrie să văd atât de multe steaguri cu tricolorul românesc în Costa Rica, nu am obţinut preşedinţie, cum aş fi dorit şi cum s-a făcut efortul, dar sperăm ca-n 2022, la următoarele alegeri, să ajungem la preşedinţi”.

Prin lege, în Costa Rica sunt doar 57 de deputaţi, iar Dragoş Dolănescu se afla, potrivit sondajelor de acum două săptămâni, pe primele locuri, după cum a precizat acesta.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.