Firmele din energie anunţă ce efecte va avea supra lor OUG 114/2018

Postat la 23 ianuarie 2019 59 afişări

Asociaţia Română a Companiilor de Explorare şi Producţie Petrolieră (ROPEPCA) a atras, miercuri, atenţia opiniei publice cu privire la consecinţele negative pe care prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 114/2018 (OUG 114/2018).

Firmele din energie anunţă ce efecte va avea supra lor OUG 114/2018

Reprezentanţii ROPEPCA susţin că aceste consecinţe negative vor fi asupra întregii economii şi a sectorului de producţie a gazelor naturale din România.

 

„ROPEPCA consideră că noile reglementări vor duce la o pierdere dublă, atât pentru sectorul petrolier, cât şi pentru bugetul de stat. Membrii noştri se aşteaptă la o reducere a impozitelor plătite către bugetul de stat, variind între 30% şi 60%, în funcţie de modelul de business al fiecărei companii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oug,
romania,
tva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.