Avertisment ANM: Prognoza specială pentru Bucureşti. Vânt puternic, ploi, polei şi gheaţă

Postat la 23 ianuarie 2019 213 afişări

Vremea va fi rece în Bucureşti, în următoarele două zile, cu viteze ale vântului la rafală de până la 55 de kilometri pe oră. Potrivit prognozei speciale publicată de ANM, va ploua, iar probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi mare.

Avertisment ANM: Prognoza specială pentru Bucureşti. Vânt puternic, ploi, polei şi gheaţă

Potrivit prognozei speciale publicată miercuri de ANM, pentru Bucureşti, de miercuri seară până joi dimineaţă va ploua slab, dar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineaţa va atinge la rafală viteze de 40 - 45 de kilometri pe oră, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a gheţuşului. Temperatura minimă va fi de 0 - 1 grad.

 

Începând de joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vântul va continua să fie puternic, cu viteze la rafală de 50 - 55 de kilometri pe oră, va ploua şi temporar, mai ales la periferia oraşului, probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi ridicată.

 

Vineri dimineaţă, vântul va deveni mai puţin puternic şi este posibil să fie lapoviţă sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de minus 2 - minus 1 grad.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
vant,
polei,
anm,
prognoza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.