Firea: S-au pierdut doi ani preţioşi. PNL şi USR să-şi asume dezastrul din Capitală

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 februarie 2023 34 afişări

Liderul PSD Bucureşti, Gabriela Firea, afirmă că scrisoarea cu 10 obiective pe care PNL i-a trimis-o lui Nicuşor Dan este „o ruşine”: PNL şi USR să-şi asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-şi acoperi greşelile.

Firea: S-au pierdut doi ani preţioşi. PNL şi USR să-şi asume dezastrul din Capitală

„Bucureşti, Capitala ţării, trăieşte un moment tragic. Oamenii care ţin în mână destinul oraşului, care au jurat că vor face lucruri bune pentru acesta şi pentru bucureşteni, continuă cu cinism un joc politic periculos. S-au pierdut doi ani preţioşi pentru Bucureşti! Ne-am întors în timp cu cel puţin şase ani. Primarul general nu a făcut nimic. O spune chiar el, în faţa camerelor de luat vederi. Întrebat fiind de 5 realizări de până acum, Nicuşor Dan a dat ochii peste cap. Nici 3 nu a putut enumera. Tăcerea primarului general este de notorietate însă, atunci când vine vorba despre reuşite la 2 ani de mandat”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea aminteşte că NIicuşor Dan a fost susţinut de coaliţia de dreapta.

„Nicuşor Dan nu a ajuns primar general doar cu forţele proprii de activist ci susţinut efervescent de USR şi PNL. Ambele partide ar trebui să aibă un moment de onestitate şi să-şi asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-şi acoperi greşelile. Capitala este condusă de doi ani în egală măsură de USR şi PNL şi niciunul dintre cele două partide nu se poate comporta ca şi cum abia ar fi ajuns în localitate. Pe votul lor din Consiliul General se sprijină liniştit şi lipsit de griji Nicuşor Dan, cel care în campanie a tot promis ce i-au scris consultanţii de campanie iar acum a uitat tot. Am citit, punct cu punct, ce îi cer liberalii primarului general. După 2 ani de mandat. Toate cele 10 puncte ar fi trebuit puse în practică deja, nu să fie o unealtă de manipulare pentru însuşi primarul lor! E o ruşine. O jumătate de mandat Nicuşor Dan a stat ascuns în birou, cu telefonul pe silent. Sunt de notorietate apelurile făcute prin intermediul presei sau al reţelelor sociale de către chiar cei care l-au susţinut pentru a-l convinge să le răspundă la telefon. (...) Peste Bucureşti se strâng norii incompetenţei iar furtuna este la un pas”, adaugă Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.