Veşti proaste pentru fanii Game of Thrones, ultimul sezon al serialului ar putea fi amânat dinou

Autor: Andra Stroe Postat la 30 august 2018 367 afişări

Cu toate că unii speculau faptul că serialul Game of Thrones se va întoarce pe micile ecrane în aprilie 2019, Joe Bauer, supraveghetorul care se ocupă de efectele vizuale ale producţiei, citat de Daily Mail, a precizat că echipa a început să lucreze abia acum la continuarea seriei, estimând că aceasta va fi gata în aproximativ doi ani.

Veşti proaste pentru fanii Game of Thrones, ultimul sezon al serialului ar putea fi amânat dinou

El spune că, cel mai probabil, în februarie vor începe filmarea pilotului. Sezonul 7 a avut premiera pe HBO pe data de 16 iulie 2017, cu şapte episoade. Cel de-al optulea şi ultimul sezon al serialului bazat pe scrierile lui George R. R. Martin va avea doar şase episoade. 

Scenariul este semnat de Jane Goldman ("Kick-Ass", "Kingsman") şi de scriitorul George R.R.Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV ”Game Of Thrones".

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.