Fiica lui Dincă respinge legătura dintre ea şi faptele comise de tatăl său: Nu am nicio legătură

Postat la 02 august 2019 391 afişări

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nimic din ceea ce s-a spus în ultima vreme despre ea nu este adevărat şi va răspunde în faţa anchetatorilor când va fi solicitată.

Fiica lui Dincă respinge legătura dintre ea şi faptele comise de tatăl său: Nu am nicio legătură

Întrebată dacă a păstrat legătura cu tatăl său şi dacă are legătură cu ceea ce se întâmplă în ultimele zile la Caracal, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a negat.

„Nu, nu am nicio legătură”.

De asemenea, întrebată dacă afirmaţiile omului de afaceri din Arad potrivit cărora le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare, sunt adevărate, Daniela Dincă a spus că nu este nimic adevărat.

„Nu este nimic adevărat. Toate declaraţiile în aceste cazuri le voi face în faţa procurorilor, atunci când voi fi solicitată. Absolut nimic nu este adevărat”, a mai spus Daniela Dincă.

Un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
legatura,
refuz,
fiica,
tata,
respingere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.